19 december, 2007

Julkalender lucka 18 – ZeeJay’s Mat

Posted in Alkohol, julkalender, Recept tagged , , , , , den 12:49 f m av ZeeJay

Äggtoddy

Ingredienser
2 äggulor
Socker efter smak, cirka 1-2 msk
3 cl cognac eller whisky

Tillagning
Vispa äggulorna samt sockret till en tjock smet. Blanda i cognac eller whisky och vispa tills smeten är jämn. Du kan också använda stavmixer.

Serveras varm. Det går bra att värma i vattenbad eller mikrovågsugn.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: